Neváhajte, čítajte, komentujte :-)

štvrtok 17. júna 2010

Ako pôsobiť príjemným dojmom

Poznáte to? Niekto príde do miestnosti a všetci začnú prevracať očami a všetkým je jasné, že táto osoba v obľube nebude... Ako to zariadiť, aby ste vy medzi tieto osoby nepatrili?

Príjemné vyžarovanie
To nemá každý a nezískate ho do dňa na deň. Pozitívne vyžarovanie vzniká vašou dobrou náladou a vnútornou spokojnosťou. Keď Vás niekto uvidí a ste odutá a zhrbená, samozrejme že si nepomyslí: "wow, to je kočena" ani omylom. Na ľudí, práve naopak, pôsobia usmievavý ľudia. Vzpriamená chôdza len vylepší Vašu krásu.
http://www.schill.sk/files/upload/brite-veneers.jpg
Vzhľad
Nieje to, samozrejme, správne, ale to, či Vás bude, alebo nebude mať niekto rád závisí aj od Vašeho vhľadu. Preto by ste mali byť VŽDY a VŠADE čistá, umytá , učesaná a upravená. Ako na to zistíte v predošlých, alebo nasledujúcich dieloch poradne.
http://photo.vivo.sk/jpeg/3688/141650/_n/32726cb/Dievca-v-rozkvete
Vôňa a sucho
V minulej časti poradne som písala o vôni a o tom, ako vydržať voňavá a suchá celý deň. Ale ako tú nespotenosť a nemastnosť ešte vylepšiť? Tento tip (celkom bežný) ne hlavne pre tie z nás, ktoré používajú ako deodorant takzvaný stick alebo guličku s jemnou, takmer nebadateľnou vôňou. Je to jednoduché: TOALETNÁ VODA ALEBO PARFÉM. Toaletnou vodou samozrejme nevyslím vodu zo záchoda :D . Toaletná voda je vlastne voňavka. Ak sa ňou chcete hrdo pýšiť, musíte si vybrať druh, ktorý Vám bude sedieť. Cena toaletných vôd je rôzna- podľa značky alebo veľkosti (tak bežne do 10€) a cena parfémov, tá je o dosť vyššia, to je aj okolo 20€ . Pri výbere vône stavte na nos Vašej kamarátky alebo maminky, aby ste si nekúpili len nejakú "haluz" . Ja osobne môžem odporučiť: FIALOVÚ hannu montanu, fialovú alebo ružovú Witch alebo Modrú a všetky druhy ChupaChups (ja mám modrú)
http://www.strategie.sk/images/clanky/chupachups.jpg

Úsmev
Krása usmevu záleží aj od zdravého chrupu. Ako sa oň správne starať si pripomenieme v budúcej časti poradne, ale hlavná znie: - umývať ráno aj večer . Vždy si spomeňte na riekanku zo škôlky: Zúbky ráno umývame pre krásu, večer pre zdravie.

Umenie zaujať
Neje jednoduché. Ale ak zvolíte pekný účes so zmytými vláskami, vzpriamenú a rovnú chôdzu, niekoho ovanie vánok Vašej toaletky, nepomyslí si nikto o Vás nič zlé. Nezabudnite na milýúsmev- nie otrčené a oduté ústa ako gorila!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1cJX9uQukyqEp49mp0y1rH_kn2wbySzZnkkxZSHHDWeI-QFa6_3-7woC2I0hrarmnjK6YjmlrpOJeU17a_pUkfszhTTAdPzQtZQLKbo2Nn1mAh2P5ojMmTBj-auK7kXo1liQaZ3i6_9m8/s400/good-luck-clover-21.jpg
(článok je zároveň odpoveďou jednej čitateľke, ktorá si nepriala, aby bola jej správa a meno uverejňované)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára